Foto: Printscreen/facebook.com/Neverovali-ILI-DA
Da Novosađani sve više prate modne trendove i povećavaju listu kućnih ljubimaca ili da je u gradskim sredinama tor preseljen na terasu, potvrđuje fotografija koja je jutros osvanula na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

Reč je, ni manje ni više, nego o dva jagnjeta koja su pozdravljala prolaznike i komšije sa terase na kojoj su bili stacionirani.

Najveći broj komenatara pretpostavio je da su ovčice donete u stan na kratko, s obzirom da se bliže praznici, te da je mala verovatnoća da su našle siguran dom.

-Jadne. Puštene su na kratko na vazduh. Neće dugo; Ovaj slavi Đurdjevdan; Ala će se okretati na terasi… – nizali su se komentari.

Međutim, bilo je i optimističnijih mišljenja.

-Garant’ u Milana Savića na Adicama? Ima žena koja na igralište dođe sa malim detetom i povede i njih, skakuću okolo. Mislim da su to oni što ostaju tako mali i kao kućni ljubimci su, čini mi se – glasio je komentar.

Iako nisu poznati detalji kojim povodom su ovčice pristigle na novosadsku terasu, simpatična fotografija je definitivno obeležila današnje jutro.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Novi Sad
21/04/2022 17:30

Nadam se da se prica srecno zavrsava, niti su uskrsnje niti djurdjevdanske

Petrović
21/04/2022 20:29

Pod nož bato!

Ns.1
21/04/2022 21:15

Samo do 1.maja