Foto: Vizual

Audio-vizuelna manifestacija pod nazivom “Springloaded Vol 2” u organizaciji Jungle Island iz Novog Sada održaće se u subotu 20. maja, na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jungle Island je osnovan 2015. godine i iza sebe ima 50 događaja realizovanih u Novom Sadu i okolini, uključujući festivale na ostrvu prekoputa Kamenjara, ambijentalna okupljanja uz kreativne radionice u Kulturnom centru “LAB” i mnogobrojna jednodnevna okupljanja na lokacijama poput Čenejskog aerodroma, Petrovaradinske tvrđave, plaže Oficirac i hala “K9 station”, “Quarter” i “Warehouse”.

Organizaciju čine mladi kreativni ljudi, koji se poslednjih 8 godina izražavaju putem muzike, dizajna i vizuelnih performansa sa vatrom, svetlima i projekcijama, kao i stvaranjem unikatnih dekoracija-skulptura koje ulepšavaju događaj i publici pružaju dodatan užitak.

Otvaranje letnje sezone proslaviće sa open-air događajem uz nastup “Rezonant Live”, artista iz Beograda, kog je publika birala putem glasanja na Instagramu.

Nova, mlada generacija Jungle Island rezidenta prvi put nastupiće u okviru ovog okupljanja.

Anahata kao dugogodišnji posetilac Jungle događaja, svoju ljubav prema muzici konačno je odlučila da usmeri u mix i očekuje se publika u prvim redovima da podrži njen premijerni DJ performans.

Don Quixote je najmlađi novosadski producent psytrance muzike, koji već neko vreme ima izdanja za produkcijske kuće – Ovnimoon, Prog’n’Roll, PsyWorld, Geomagnetic, 1dB i Goa records i sprema DJ set u udarnom terminu.

Događaj će zatvoriti stara garda rezidenta, ujedno i organizatori manifestacije – Zarma, Lyabidelic, Lazanya i Serpent.

Očekuje se veliki broj posetilaca na prvom đuskanju u gradu pod vedrim nebom.

Više informacija o događaju, satnici i ulaznicama možete dobiti putem socijalnih mreža Facebook i Instagram na stranici Jungle Island.

rtv.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments