Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevar cara Lazara – Fruškogorska, koji su počeli u ponedeljak, 20. februara, odvijaju se planiranom dinamikom.

Na desnoj saobraćajnoj traci (iz pravca Keja ka Bulevaru oslobođenja) završeni su radovi na postavljanju podzemnih instalacija, kao i zaštitnih cevi za instalacije. Na ovoj saobraćajnoj traci uspostavljeno je redovno odvijanje saobraćaja.

Trenutno se radovi izvode na neparnoj strani Bulevara cara Lazara (od Bulevara oslobođenja ka Keju). U toku je rušenje parkinga od kbr. 11 ka kbr. 7, a izvode se i radovi na postavljanju podzemnih instalacija preduzeća Telekom, Informatika, EPS, kao i instalacija za semaforski uređaj i javno osvetljenje. Istovremeno se obavljaju i radovi na kanalizacionoj mreži.

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice zahtevaju redukciju saobraćaja na Bulevaru cara Lazara i privremeno smanjenje broja saobraćajnih traka, ali prilikom organizacije radova naročito se vodi računa o tome da ni u jednom momentu ne dođe do potpune obustave saobraćaja na ovom putnom pravcu.

Apelujemo na vozače da imaju strpljenja i da, koliko je to moguće, koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do stvaranja gužvi u saobraćaju.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments