Foto: facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Mehanizacija JKP „Put“ tokom maja meseca aktivno je angažovana na održavanju putne infrastrukture kako u samom gradu, tako i u prigradskim naseljima.

Nakon što je novi kolovoz dobilo nekoliko ulica u naselju Kovilj, privode se kraju i radovi na popravci kolovoza na teritoriji Mesne zajednice „Pejićevi salaši“, kao i u Ulici profesora Grčića u Mesnoj zajednici „Klisa“.

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Asfaltom je presvučen i kolovoz na Donjem putu u naselju Ribnjak, a oštećenja na kolovozu sanirana su i na Bulevaru Jaše Tomića, Bulevaru oslobođenja, kao i u ulicama Hajduk Veljkova, Jovana Popovića, Stevana Musića, Dušana Danilovića, Apatinska, Radoslava Prodanovića Micka, Bajči Žilinskog, Niška.

Pritom nisu zanemarena ni prigradska naselja pa je popravka saobraćajnih površina izvršena u Kaću, Veterniku i Sremskoj Kamenici.

Foto: facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Bolji uslovi za odvijanje biciklističkog saobraćaja stvoreni su popravkom biciklističkih staza u više ulica – Hadži Ruvimova, Kornelija Stankovića, Bulevar patrijarha Pavla, Jovana Popovića

Vodi se računa i o bezbednom kretanju pešaka, a sa tim ciljem urađena je popravka pešačkih staza u ulicama Futoška, Kisačka, Raška i Oblačića Rada, kao i u kompleksu policijske škole u Sremskoj Kamenici.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tamara
04/06/2022 13:28

Ali je u Dragoslava Srejovića, Iliriona Ruvarca, Vršačkoj, Adi Ernea… POKVAREN
Bukvalno žalibože za ulicu Dragoslava Srejovića koja je presvučena celom dužinom i juče vidim da je na sredini raskopana i da je ostavljen šljunak da popuni i svejedno je neophodno preći u prvoj brzini…