IZVOR: ATA IMAGES/MILAN MARICIC/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Na Fejsbuk stranici za izdavanje stanova u Novom Sadu, oglasio se muškarac koji izdaje garsonjeru dovoljno “veliku” samo za dve osobe, a cena koja stoji u oglasu je razbesnela sve na društvenim mrežama.

Kako se navodi, nekretnina se nalazi u širem centru grada, a zbog festivala Egzit, noć u ovom malom stanu, platićete paprenih 150 evra, piše Mondo.

Dobro je poznato da stanodavci podignu cene kada se održava festival, kao i da je sve poskupelo, ali ljude je razbesnela činjenica šta ovaj muškarac nudi za 150 evra, kao i da je jeftinije provesti noć u hotelu.

Usledili su komentari na ovu objavu na društvenoj mreži:

“Mislim da je 0 greškom upisana”, “Nije 0 greska, vec verovatno 1 i 5”, “Prezident Hotel je jeftini nego ti”, “Jedino ako će Red Hot Čili Pepersi da gostuju u dnevnoj sobi”.

Jedno je sigurno, oglasi za izdavanje stanova često znaju da iznenade.

mondo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Boki
22/05/2022 13:47

Ne znam sta je ovde cudno,stranac ce lagano ovo da plati a onaj koji nema ne treba ni da dodje

Realnost
22/05/2022 16:59

A šta da komentarišem,to je sasvim normalna cena a ima i većih. To nije problem.problem je što porodica ne može da nađe stan bez 300 evra, e to je problem, pa još jedan, dva đaka, kredit koji je pokrio neke troškove grejanja, zimnice ,knjiga, o letovanju da ne sanjamo, pa ova umjetno izazvana kriza koja je nastavak korone i ostalih ludila, paradajz koji ne silazi ispod 200 dinara, najava poskupljenja ulja na 300 i šećera na 180 dinara i sva ta lažna kriza koju pravi Evropa da bi naterala Evropljane na rat, jer fensi muškarac sa dobrom platom ne ratuje.… Učitaj još »

Panter
22/05/2022 23:01

Njegovo pravo.Ako je top lokacija,dobiće.
Uđite na Buking,pa ćete videti koje su cene za vreme Exit-a.