Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 12°C.

U Srbiji između srede i četvrtka padaće kiša u većini predela, ali ponegde i susnežica i sneg. U četvrtak oblaci odlaze na istok, a tokom dana toplije i pretežno suvo sa promenljivom oblačnošću i malo sunčanih intervala. Samo je ujutru moguća slaba kiša na jugostoku Srbije, a krajem dana i u noći ka petku novo naoblačenje na zapadu i severu Srbije donosi kišu. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale i u padu. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 12°C, a u Timočkoj Krajini svega 2°C. Kasnije uveče počinje kiša na krajnjem zapadu i severu Srbije. Temperatura u 22h od 1°C do 9°C.

U Beogradu između srede i četvrtka padaće kiša i susnežica. Padavine prestaju pre jutra. U četvrtak toplije sa promenljivom oblačnošću i malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Nišu između srede i četvrtka padaće kiša, susnežica i sneg. U četvrtak toplije sa promenljivom oblačnošću i malo sunčanih intervala. Vetar slab južni i istočni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu između srede i četvrtka padaće kiša, susnežica i sneg. U četvrtak toplije sa promenljivom oblačnošću i malo sunčanih intervala. Krajem dana naoblačenje donosi kišu. Vetar slab južni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Na Zlatiboru i Tari sneg i susnežica u noći ka četvrtku, a u četvrtak suvo sa sunčanim intervalima i znatno toplije, do 10°C na 1000 mnv.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Novom Sadu između srede i četvrtka padaće kiša i susnežica. U četvrtak toplije sa promenljivom oblačnošću. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 9°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana

U petak znatno toplije uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar. Biće dosta oblaka na severu i povremene kiše, a u južnim krajevima suvo sa sunčanim intervalima. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 9°C, a maksimalna od 12°C do 18°C, a samo u Timočkoj Krajini znatno hladnije, svega nekoliko stepeni iznad 0°C. Uveče relativno toplo i kiša na zapadu i severu Srbije. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C. U subotu zahlađenje stiže najpre na sever Srbije, a do kraja dana se širi ka jugu. Biće oblačno sa kišom koja na severu može preći u susnežicu i sneg popodne i krajem dana. U nedelju svugde hladnije, ali padavine prestaju uz delimično razvedravanje na severu. U ponedeljak i utorak suvo.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments