Foto: Printscreen

U narednih 20 dana u saobraćaj će biti puštena rekonstruisana saobraćajnica Beočin-Bešenovo, dugačka gotovo 16 kilometara. Radovi na ovoj saobraćajnici, koja predstavlja najkraći put od Beočina do Sremske Mitrovice obuhvataju dve faze.

Rekonstrukcija lokalnog puta, koji je bio u izuzetno lošem stanju, sa slabom signalizacijom i odvodnjavanjem, započeta je 2020. godine, kada je urađena deonica u dužini od oko 8,5 kilometara (I faza), dodaje.

U narednim danima dovršava se postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, betonskih rigola i zaštitne ograde u dužini od 7,4 kilometra, i time će biti završena i druga faza radova na korist svih građana.

– Hvala mojim saradnicima i izvođaču radova na još jednoj investiciji u Vojvodini koja će biti završena u okviru ugovorenih rokova – napisao je Mirović.

Naredne nedelje Pokrajinska vlada Vojvodine podneće inicijativu Vladi Srbije i JP “Putevi Srbije” za rekonstrukciju puta od Novog Sada do Sremskih Karlovaca i od Beočina do granice sa Hrvatskom, najavio je.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments