Foto: Liquibox
Drugi “Wine fest” održaće se u hotelu Sheraton u Novom Sadu, 25. februara, sa učešćem 40 najboljih srpskih vinarija. Uz najbolje vinarije Srbije, na festivalu će biti prisutno i pet destilerija, kao i prerada mesa Kovačević sa svojim delikatesima od mangulice.
Novi Sad, kao prošlogodišnji grad kulture, može da se pohvali time da konačno ima specijalizovani vinski događaj na kome zajedno nastupaju najveći i najvažniji vinari iz cele Srbije, navedeno je u saopštenju TO Novi Sad.
Ove godine pored Fruškogoraca, Župljana, Šumadinaca i vinara iz svih domaćih vinogorja, publici će se predstaviti i gosti iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, kao i mnogi drugi.
“Wine fest” ima ambiciju da na jednom mestu i profesionalcima i entuzijastima ponudi ono najbolje sa domaćeg tržišta i da bude vrhunska platforma za degustacije, diskusiju i druženje ljubitelja vina i vinskih profesionalaca.
– Izlagači su pažljivo odabrani, tako da posetioce očekuju retka vina, stare berbe i puno ekskluzivnih degustacija, a među vinima biće izložena i ona koja prvi put izlaze na tržište. – izjavio je organizator Zlatko Živanić.
Gostima će ulaznice biti dostupne preko ,GIGS TIX servisa i na samom ulazu.
eKpaija.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments