Foto: Complex
Pevačica RIjana (34) našla se na godišnjoj Forbsovoj listi među brojnim poznatim licima i preduzetnicima. Zauzela je 21. mesto i postala najbogatija muzičarka na svetu.

Osim pevačke karijere, Riri se upustila i u preduzetničke vode i suvlasnica je kozmetičkog brenda “Fenty Beaty” i linije donjeg veša “Savage X Fenty”.

-Kozmetička kompanija, čiji je suvlasnik sa francuskim LVMH, ostvarila je više od 550 miliona dolara prihoda u 2020. godini”, napisao je Forbs, a pevačica je na taj način ostvari godišnje prihode u iznosu od 1,7 milijardu dolara neto.

Novopečena majka tada je otkrila kako se oseća uplašeno jer su je novim statusom samostalne milijarderke uzdigli.

“Želim da osetim svoje noge na zemlji, jer znam da to neće biti pad, zar ne? Ne želim da budem ova ikona… Želim da se setim ko sam”, rekla je Rijana za “Extra Rachel Lindsay.”

Rijanina kozmetika poznata je po raznolikosti boja i tipova kože, a inspiraciju pronalazi svuda.

“Želim da delim svoju inspiraciju i želim da me inspirišu i moji obožavaoci, ljudi koji se ugledaju na mene, ja se ugledam na njih. Imam uzajamno poštovanje, jer bez njih ja ne bih bila ovde”, rekla je Rijana.

Podsetimo, Kajli Džener (21) je 2019. godine prema Forbsu osvojila titulu najmlađe milijarderke, ali je izbačena sa liste zbog optužbi njene porodice da povećavaju vrednost njenog kozmetičkog brenda “Kylie Cosmetics” i “Kylie Skin”. Tada je naglasila kako ne traži nikakvu titulu i da je reč o lažnim informacijama.

b92.net

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments