Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija

Sajam zapošljavanja održava se danas na Fakultetu tehničkih nauka, a svim zainteresovanim studentima predstaviće se kompanije Montop Pro, Loop, Savacoop, kao i još 14 kompanija koje su prepoznale značaj FTN-a, koji broji preko 17.000 studenata. 

Foto: nsuzivo.rs

Sajmu su prisustvovali Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam i Dragan Dakić, generalni direktor kompanije Montop Pro.

-Vrlo rado smo se odazvali jednoj ovakvoj manifestaciji. Poznato je da naša kompanija Montop Pro već ima saradnju sa Fakultetom tehničkih nauka kroz Memorandum o razumevanju, koji podrazumeva stipendiranje i praktični deo. Iz tog razloga smo ovde da se studenti upoznaju s našom kompanijom i da mi budemo ta prva stepenica u njihovom profesionalnom i poslovnom razvoju- naveo je Dakić.

Foto: nsuzivo.rs

Dakić je naglasio da će se studenti na njihovom štandu upoznati sa portfoliom kompanije koja je lider u oblasti telekomunikacija.

-Mi smo proširili poslovanje i studenti će moći da se pronađu u svakom segmentu u našoj kompaniji i ostanu u našoj državi u kojoj ima dovoljno posla za sve- zaključio je Dakić.

Foto: nsuzivo.rs

Nenad Ivanišević naglasio je da je ideja ovakvih manifestacija da se mladih ljudima u Srbiji obezbedi njihov ostanak.

Foto: nsuzivo.rs

-Meni je drago što politika Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade, zajedno sa privrednim subjektima, takva da se stvara okvir da kada mlad čovek završi fakultet može da se zaposli u struci i ostane u zemlji- izjavio je pokrajinski sekretar.

Damjan Makanjac, glavni koordinator Sajma zapošljavanja i konferencije Improvement, istakao je da je Fakultet tehničkih nauka riznica talenata i budućih ključnih ljudi u privredi.

Foto: nsuzivo.rs

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments