Foto: nsuzivo.rs

Sanja Draško, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Novog Sada i član Gradskog odbora SNS u Novom Sadu, oštro je reagovala na optužbe Borislava Bore Novakovića koji je izjavio “da je ostalo da ga još samo fizički ugroze”. Saopštenje prenosimo u celosti:

Kako se u psihologiji naziva fenomen kada neko umišlja ljude i događaje? Kako li se u psihologiji naziva kada neko priželjkuje da bude fizički napadnut? Da li je Borino saopštenje u stvari potvrda da je istina ono što je ispisano grafitima?

Prvi put vidim grafit, ali se u potpunosti slažem sa njegovim sadržajem! Ono što znam, a nije ni tajna, znaju Novosađani da je Bora zloupotrebom službenog položaja i malverzacijama sa Borovicom ojadio budžet svih Novosađana za četiri miliona evra, plaćajući avansno bulevar koji nije urađen. Nisu građani kratkog pamćenja. Sećamo se svi kako je preko noći asfaltirao centar Novog Sada. Mislim da bi nam lakše palo da je pisao grafite.

Sećamo se kako nam nastao problem sa parking mestima, a znamo i ko gradi podzemne garaže rešavajući taj problem. Dug je niz afera, ali da ne zaboravimo bahato vređanje zdravog razuma glasanjem iz Soluna za Zakon o radu, ni manje ni više – pa to je za Boru sitnica.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
15/03/2023 19:31

Ljudi zapitajte se šta radite, crtate im mete na čelu, i onda su oni krivi, cuj nicija nije do zore gorela… 🙂

Last edited 8 dana ranije by SNS Uzivo
Aca izdaja
15/03/2023 20:15

Kako to da niste preneli sta je rekao Bora a prenosite sta je rekla ova spodoba?