Izvor: ATA / Antonio Ahel
Najveći šok sinoćne prve polufinalne večeri Evrovizije bilo je ispadanje Albanije iz takmičenja. Albanska predstavnica Ronela Hajati važila je za jednu od favoritkinja, ne nužno za pobedu na celokupnom takmičenju, ali procene su govorile da će makar dobiti priliku da nastupa na finalu.

Ronela nije uspela da sakrije razočarenje ovim ishodom, a vredne kamere uhvatile su taj trenutak.

Ovo je podsetilo tviteraše na Saru Jo, i njen izraz lica na nacionalnoj selekciji Pesma za Evroviziju, kada joj je Torino izmakao u korist Konstrakte.

Sara Jo ja važila za velikog favorita sve do nastupa na Pesmi za Evroviziju, kada je Ana Đurić upotpunila svoju numeru “In corpore sano” efektnim vizuelnim predstavljanjem pesme. Sara Jo je tada bila drugoplasirana, a slike njene reakcije na proglašenje pobednika preplavile su društvene mreže.

“Triptih” razočaranih reakcija takmičarki koje nisu postigle očekivani rezultat upotpunjen je fotografijom predstavnice Malte 2021. godine, Destini, koja je važila za favoritkinju za visok plasman u Roterdamu.

Njena reakcija kada je dobila samo 41 poen od glasova publike postao je jedan od najviralnijih trenutaka tog izdanja Evrovizije.

Sinoć se održalo prvo polufinalno veče Evrovizije koje se održava u Torinu, Italiji. U četvrtak nas očekuje drugo polufinale, kada će nastupati naša umetnica Konstrakta, a finale se očekuje u subotu, 14. maja.

b92.net

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments