Foto: Bosco Legal Services

Tridesetpetogodišnja D. N. koja se sumnjiči za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 18. avgusta u Rumenci, a u kojoj je poginuo policajac Božidar Koprivica (36) iz Bačke Palanke, saslušana je 22. avgusta u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Kako smo već pisali, novosadska policija je 19. avgusta podnela krivičnu prijavu protiv osumnjičene D. N., zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Nakon čega je ona saslušana u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, te će se u nastavku postupka preduzeti odgovarajuće istražne radnje.

Podsetimo, tragedija se dogodila u četvrtak oko 16.00 časova tokom redovne patrolne delatnosti, dok je saobraćajni policajac Božidar Koprivica na motoru, pod rotacijom, izvršavao svoju dužnost.

FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Nakon dojave da jedan vozač ugrožava sebe i druge, Koprivica je krenuo u poteru za njim po Rumenci, a dok se kretao Partizanskom ulicom, koja ima prvenstvo prolaza, iz sporedne ulice je izašlo vozilo pežo kojim je upravljala tridesetpetogodišnja žena i preseklo mu put. Njegov motocikl je udario u suvozačeva vrata, a on je preminuo na licu mesta.

Božidarove kolege i dalje tragaju za odbeglim vozačem, a hrabri saobraćajac koji je poginuo na dužnosti, sahranjen je u subotu na groblju u Bačkoj Palanci.

dnevnik.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ja bre
26/08/2022 23:26

Nema komentara!?