Foto: Grad Novi Sad
Od početka septembra do danas, u okviru redovnog održavanja putne infrastrukture realizovani su radovi na popravci kolovoza u više ulica na teritoriji Grada Novog Sada, u ukupnoj dužini od 6,4 km.

Do sada su radovi izvedeni u ulicama Bajči Žilinskog, Apatinska, Miroslava Micka Prodanovića (deonica od Ulice Josifa Pančića do Klisanskog puta), Ilariona Ruvarca 1. faza (od Futoške ulice do Melhiora Erdujheljija), Melhiora Erdujheljija, Janka Čmelika (od Branka Bajića do Hadži Ruvimove), Hajduk Veljkova (od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I), Ćirila i Metodija 1. faza (od kružnog toka do Ulice Jožef Atile), Beogradski kej (od Žeželjevog mosta do Ulice Bajči Žilinskog) i Futoški put 1. faza (od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića). Takođe, radovi su obavljeni i u Sremskoj Kamenici gde su sanirane ulice Dr Ketrin Mekfel (deo od Iriškog puta do BUS okretnice), Artiljevski put i Grigovački put.

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije Futoškog puta, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, biće završeni do petka i ova deonica biće puštena u saobraćaj, da bi u subotu započeli radovi na desnoj kolovoznoj traci (od Ilariona Ruvarca do Vršačke).

U toku su radovi na popravci kolovoza u Ulici Ilariona Ruvarca (deonica od Ulice Melhiora Erdujheljija do Bulevara patrijarha Pavla), a završetak se očekuje tokom sutrašnjeg dana.

Ulica Ilariona Ruvarca; foto: Grad Novi Sad

Planirano je da se popravka kolovoza i pešačkih staza u delu Vojvođanske ulice (od Bulevara oslobođenja do Ulice Vere Pavlović) završi u sredu, dok se u četvrtak pristupa drugoj fazi radova, koja će usloviti obustavu saobraćaja na deonici od Vere Pavlović do Puškinove.

U završnoj fazi su radovi na popravci kolovoza asfaltom u Ulici Ćirila i Metodija, na deonici od Vatroslava Jagića do Feješ Klare. Radovi u preostalom delu ulice (od Šarplaninske do Gorana Kovačića) izvodiće se po završetku radova u Ulici Senteleki Kornela.

U sredu počinju radovi na struganju postojećeg kolovoza u Ulici Senteleki Kornela, a radovi će se izvoditi pod saobraćajem. Do obustave saobraćaja u ovoj ulici doći će u četvrtak ili petak, kada se budu obavljali radovi na ugradnji novog asfaltnog sloja.

Ulica Sonje Marinković; foto: Grad Novi Sad

Danas se završavaju radovi na asfaltiranju Ulice Sonje Marinković i okretnice u Ulici Dr Ketrin Mekfel u Sremskoj Kamenici, dok i dalje traju radovi u Ulici Majora Tepića, koja će u petak i subotu biti zatvorena za saobraćaj.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments