Foto: Serbia Fashion Week

Ovoga proleća “Serbia Fahion Week” u Novom Sadu održaće se u nešto izmenjenom obliku, a svečano otvranje je 28. aprila u 19 časova u Muzeju Vojvodine

Posle istorijskog uspeha koji su “Serbia Fashion Week” i srpski dizajneri u februaru ostvarili u svetskoj prestonici mode – Parizu, domaća publika će 28. aprila imati priliku premijerno da vidi kolekcije koje u prikazane na “Paris Fashion Weeku”.

Foto: Serbia Fashion Week

U ovom velelepnom prostoru Muzeja Vojvodine uslediće izložba kreacija kojima su se dizajnerka Aleksandra Džaković i njena modna linija “AKKA” predstavili na Paris Fashion Week-u, a nastaviće se na taj način što će duh francuske prestonice dočarati poznate ličnosti u kreacijama Suzane Perić, Milice Tričković i Jelene Malešević, na čelu sa predsednicom Serbia Fashion Week-a Svetlanom Horvat.

Foto: Serbia Fashion Week

Posle toga sledi svečani koktel na kome će zvanice imati priliku da razmene utiske, čuju neke neispričane priče koje su pratile ovo neverovatno iskustvo dizajnera i veliki trud organizatora, kao i proslave istorijski uspeh srpske mode u Parizu, jer je Serbia Fashion Week od godine, stalni član i predstavnik srpske mode na najprestižnoj modnoj manifestaciji Paris Fashion Week, što predstavlja veliki uspeh za celu Srbiju.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments