Foto: Tanjug

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik preko portala koji kontroliše njegov sin Igor Dodik napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, na portalu banjaluka.net, koji je u vlasništvu firme Grape.d.o.o koja se dovodi u vezu sa Dodikovim sinom objavljen je skandalozan tekst pod naslovom “Biračko mesto Andrićev venac” u kojem su iznete sulude tvrdnje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stoji iza odluke Jelene Trivić da u izbornoj noći proglasi pobedu.

Foto: Printscreen

Da skandal bude veći, u jednom pasusu predsednik Srbije direktno se optužuje za mešanje u izborni proces u Republici Srpskoj

– Postoji anegdota o tome kako je Ivica Dačić saopštio Slobodanu Miloševiću rezultate izbora 5. oktobra 2000. godine. Kad ga je Milošević pitao jesu li pobijedili, Dačić mu je odgovorio: “Naravno, šefe. Ali oni su bili bolji”. Ovom anegdotom moglo bi se objasniti i ono što se desilo 2. oktobra 2022. godine u PDP-u – navodi se u tekstu.

Foto: Printscreen

Inače, jednostavnom pretragom na internetu može se videti povezanost porodice Dodik sa kompanijom Grape.d.o.o pošto je baš ta firma svojevremeno sponzorisala objave na tviteru Milorada Dodika.

Sa druge stane, na portalu banjaluka.net, u odeljku “Uslovi korišćenja” jasno stoji da je Grape.d.o.o vlasnik sajta i aplikacije navedenog portala.

republika.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
05/10/2022 15:28

Sto skandal? Pa procitao je i on da je vucko igrao na kartu pdp-a. Izmedju ostalog zar nisu i uhapsili dvojicu sns-ovih terenaca? Jesu. Pa sta onda?

SNS Uzivo
05/10/2022 16:59

Opalac, sta ovo sad treba da znaci? 🙂

Soko ???
05/10/2022 17:42

Ovo je čisto fašističko klevetanje po uzoru na SNN i zapadne fašiste.