Foto: Pexels

Astrologija otkriva kojim znacima horoskopa naredna nedelja donosi najviše sreće.

Nedeljni horoskop donosi brojna dešavanja svim horoskopskim znacima. Od sutra nas čekaju promene, vesti koje mogu da promene čitav tok dešavanja, ali i dosta uspeha kada je karijera u pitanju. Ipak, neki znaci osetiće jak uticaj na polju ljubavi.

Naredna nedelja počinje sa Suncem u Škorpiji, a to znači da ćemo želeti romantične veze. Sezona Škorpije vraća strasti, emocije, ljubav i pruža priliku da se bolje upoznate sa partnerom. Ovi znaci biće najsrećniji:

LAV

U narednoj nedelji izgledaćete odlično, a osećati se još bolje! Vama su zvezde naklonjene u periodu od 24. do 30. oktobra 2022. godine jer ćete uspeti sve prepreke da zaobiđete. U tome će vam najveću pomoć pružiti partner, te ćete zajedno staviti fokus na rešavanje važnih stvari. Takođe, ova nedelja obezbeđuje intimno vreme koje vam je ranije nedostajalo, pa budite sigurni da ćete biti maženi, paženi i voljeni!

DEVICA

Prvi put posle nekog vremena osećate se veoma iskreno kada kažete da ste srećni sa svime što imate u svom životu. Rekli ste ovo i nedavno, ali niste bili iskreni, jer je postojalo toliko toga što vas je mučilo. Sezona Škorpije momentalno označava kraj svega lošeg i ova nedelja donosi mnogo sreće na svim poljima! Način na koji razgovarate sa partnerom upada svima u oči. Odaju vam poštovanje i divljenje! Konačno ćete izneti svoje ideje i mišljenje, a to će vas napuniti pozitivnom energijom!

Foto: Pexels.rs

VAGA

Ove nedelje, vi i vaš partner bi trebalo da iskusite nešto novo: lakoću u komunikaciji. Uvek ste uživali u dugim, dubokoumnim razgovorima sa voljenom osobom, ali izgleda da su te stvari postale manje važne. Ovi dani donose upravo ono što volite, što vas ispunjava i pruža vam neverovatno zadovoljstvo. Ono što ćete takođe doživeti je iznenađenje od strane partnera, a to može da bude nešto jako uzbudljivo!

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments