Foto: Pexels

Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine predviđa obilje para za tri horoskopska znaka. Ideje koje su imali će početi da se realizuju, a uspeh neće izostati. S druge strane, neki neće morati ni prstom da maknu, a biće zasuti parama. Stižu odštete, nasledstva, a pojedinima će se osmehnuti i zaštitnica igara na sreću.

BIK

Bikovima su naredne dve nedelje, u finansijskom smislu, jedan od najboljih perioda u ovoj godini. Fortuna im je namignula i pored redovnih primanja mogu buđžet da poboljšaju kroz igre na sreću, ali i povraćaj nekih starih pozajmica. Drugim rečima, predstavnici ovog znaka naći će se zatrpani parama! Ipak, glavni preokret u njihovim životima biće odluka kako da taj novac potroše. Ako ste razmišljali o kupovini auta ili ulaganju u privatni posao, idealan je trenutak.

ŠKORPIJA

Škorpije će u naredne dve nedelje zadovoljno trljati ruke. Pare kojima se nisu nadale ni u najluđim snovima, neki vid odštete, nasledstva i slično, stizaće slikovito rečeno “u džakovima”! Sasvim iznenada će se pojaviti neki dalji rođak koji će želeti da im pokloni nešto vredno i ne znajući da ovaj dar dolazi u pravi čas. Škorpije, samo budite mudre i nemojte da potrošite sve odjednom. Namirite prvo dugove, a ostatak ostavite sa strane. Novac na novac ide, ne zaboravite!

Foto: Pexels.rs

DEVICA

Devicama se otvara sjajna prilika da zgrnu velike pare. Sve vreme su nadomak uspeha na poslu, ali jedan poziv će sve promeniti – pokreće se “mašina”, njihovi predlozi su prihvaćeni i stiže finansijska injekcija. Savet Devicama je da deo ovog novca ulože u sledeći projekat koji su već razradili. Očekuje ih isti uspeh! Ostatak neka potroše isključivo na sebe! Zaslužili ste!

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments