Foto: pexels

Neobičan slučaj krađe desio se jednom novosadskom Deda Mrazu kome je sa štrika za sušenje veša nestala ni manje ni više nego – uniforma, tj. odelo.

Kako veliki broj mališana koji su očekivali poklon ne bi ostali bez istog, njegova supruga je na svom Fejsbuk nalogu objavila ovaj neobičan slučaj i zapanjila veliki broj pratilaca.

– Mislila sam da se ovakve stvari dešavaju na filmu ili u vicevima, ali ne… Mom dragom mužu sa štrika je, danas, u popodnevnim satima, neko ukrao odelo Deda Mraza. Najozbiljnije! Da nije smešno, plakala bih od muke. Poslednjih nekoliko godine volontira i deli paketiće deci čiji roditelji nisu u mogućnosti da pruže slikanje i paketić. Sad imamo veliki problem i malo vremena, zato pišem ovde. Sutra imamo prvu akciju slikanja sa decom sa smetnjama u razvoju. Obećali smo, a sad nemamo odelo, jer je neko odlučio da ga je lakše ukrasti nego kupiti. Molim preporuke! Gde možemo sutra da kupimo malo bolje odelo, a da nije bas ono kinesko sa tri dlake umesto brade?! Šifra: “Hitno je! Deda je gologuz!” – napisala je ona na fejsbuku.

U komentarima objave se moglo videti mnogo izjava u kojima su ljudi izražavali čuđenje ali i nudili pomoć, kako Deda Mraz ne bi uskratio mališane za novogodišnji poklon.

S obzirom da je neko od sugrađana pozajmio odelo Deda Mrazu, ovaj neobičan slučaj krađe ipak je završio srećnim krajem.

nsuzivo.rs/Kurir

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments