Foto: CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

Novak Đoković je poražen u finalu ATP mastersa u Parizu od Holgera Runea nakon velike drame u trećem setu, rezultat je bio 2:1 za Danca.

Navijači su imali priliku da vide neverovatan tenis na obe strane. Prvi set rutinski je dobio Novak Đoković, dok je drugi pripao Runeu, a i treći je Danac dobio, nakon velike drame.

Prvi set počeo je silovito Novak Đoković, imao je kontrolu igre, a mladi Danac nije bio kadar da odgovori na njegove snažne udarce.

Obojica su uvodne gemove na servis dobili, tako je bilo sve do četvrtog gema kada je Holgera Runea izdao u potpunosti servis. Dao je Novaku dve brejk lopte, a potom napravio duplu servis grešku za 3:1.

U narednom gemu sa velikom je lakoćom Đoković potvrdio brejk. Do kraja seta Novak Đoković je iskusno čuvao stečeni brejk i set na kraju dobio rezultatom 6:3.

Odmah na startu drugog seta velika borba. Usledila je drama u kojoj je Novak imao tri brejk lopti, spasao ih je rune, a nakon devet minuta uspeo je da ga dobije Danac.

Već u narednom gemu uspeo je Danac da dođe do brejka. Pri rezultatu 30:30 usledile su dve neverovatne greške srpskog tenisera, koji je loptice poslao u aut, a Dancu podario brejk.

novosti.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments