Foto: timesnownews.com
Energija ovog mladog Meseca koji će oživeti 1. februara u 6 sati i 46 minuta Vodolije ima simboliku nepredvidivog, neobičnog, munjevitog i buntovnog. Polako izlazimo iz perioda preispitivanja. Univerzum nam upućuje poziv da se pokrenemo. Ako to zbog nekih okolnosti nije bilo moguće, sada se sve menja. Ne ide po starom. Nismo i ne možemo više da ostanemo na poznatom mestu koje je stalni izvor problema i anksioznosti. Shvatamo da treba nešto da promenimo da bismo bili bolji, da bismo napustili teret prošlosti i počeli da stvaramo život u skladu sa svojim potrebama

Uran u Biku sa mladim mesecom u Vodoliji budi energiju novog početka i to na veoma kreativan i genijalan način. Ono što mi ne možemo smisliti, može Univerzum. Vozimo se krivudavim putem, punim krivina, još ne vidimo jasno šta dolazi, ali shvatamo da idemo ka boljem životu. Samo treba da prođemo kroz ovu početnu nezgodnu vožnju koja izgleda da testira našu spremnost i odlučnost.

Ako se ne krećemo sami, životne okolnosti će to učiniti umesto nas. Blizina Saturna nam pomaže da jasnije sagledamo stvarnost, ograničenja, mogućnosti i da sa tom jasnoćom oslobodimo ono što nam više ne služi i dozvoli Uranu da nam pokaže šta je sloboda. Sloboda od samonametnutih ograničenja, od loših uverenja, toksičnih navika, od svega što nam kaže – to ne možete.

Ostavi ono što te guši. Promenite ono što ne možete da izrazite i živite život punim plućima. Ozdravi od rana prošlosti. Razbijamo stare i štetne šablone, ali ne rušimo sve mostove u naletu euforije ili besa. Korak po korak, sa jasnom namerom šta želimo. Vidimo gde gajimo laži nade, iluzije, gde stvaramo priču koju stvarnost ne potkrepljuje. Sve što je nerealno i što se ne može dalje razvijati, odlazi, menja se i transformiše u našu korist.

Igra. Isprobajte nove funkcije. Započnite razgovor pitanjem. Počnite polako da ispunjavate svoje planove za budućnost, Merkur kreće napred 4. februara pa će biti lakše. Povežite se sa ljudima koji vam mogu pomoći. Pronađite svoj prostor slobode u sebi, ali iu spoljnom svetu i odvažite se. Samo nemoj da stojiš tamo gde je strah, gde je bol, težina, gde nema sunca koje ti osvetljava put i pomaže ti da rasteš… Život je prekratak da bismo ga trošili na ono što nas čini nesrećnim.

Piše: astrolog Julijana Oremović

nsuzivo.rs/ sansa.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments