SPREMITE SE ZA PROMENLJIVO VREME! Prvo paklene vrućine pa pljuskovi sa grmljavinom

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 33°C u južnoj Srbiji. Uveče suvo.

U Srbiji će u nedelju biti minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 33°C u južnoj SrbijiUveče suvo.

U Vojvodini će u nedelju bitiminimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu. Uveče suvo.

U Novom Sadu će u nedelju biti sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka.Minimalna temperatura 19°C, maksimalna 29°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U ponedeljak sunčani periodi i toplo, a kasnije popodne razvoj oblaka na zapadu Srbije i mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom koji se šire ka centralnim i istočnim predelima do kraja dana. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 32°C u južnoj Srbiji. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 22°C.

U utorak sunčano uz lokalni razvoj oblaka popodne sa mogućim lokalnim pljuskovima na jugozapadu i jugu Srbije. U sredu toplo, a popodne jači razvoj oblaka i lokalni pljuskovi sa grmljavinom i mogućim lokalnim nepogodama. U četvrtak svežije sa kišom povremeno, a u petak sunčani periodi. Za naredni vikend sunčano i ponovo toplije.

mondo.rs

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti