Foto: The Horoscope

U subotu, 30. aprila očekuju nas posebni kosmički događaji – pomrčenje Sunca i mladi Mesec u Biku. Mesec će 30. aprila zaseniti Sunce, što će omogućiti prvo pomračenje Sunca u godini.

Pomračenje će se desiti u 22:42 časa, tako da nećemo to videti golim okom , ali to ne znači da nećemo osetiti njegov moćan uticaj. Iako će ovo biti samo delimično pomračenje Sunca, biće izuzetno snažno, očekuju nas mnoge promene sa kojima se treba nositi, tvrde astrolozi.

Pomračenje se događa u periodu mladog Mjeseca koji predstavlja novi početak, tako da će nam otvoriti nova vrata. Često se tokom mladog Meseca zamišljaju želje, sami pravimo promene, ali pod pomračenjem Sunca bolje se prepustiti talasima promena i verovati u ono što nam svemir donosi. Pomračenja nas uvek mogu iznenaditi, ali vredi zapamtiti da nas uvek stavljaju tamo gde trebamo biti, čak iako u početku ne mislimo tako. Naime, one mogu ubrzati događaje i doneti stvari koje su inače bile neizbežne, ali ubrzavaju procese.

Ovo posebno vredi za ovo pomračenje Sunca i mladi Mesec u Biku, jer će planeta Uran takođe biti vrlo aktivana. Poznato je da Uran donosi iznenađenja i događaje kao grom iz vedra neba. Njegova energija obećava neku vrstu radikalnog prelaska iz jednog stanja u drugo.

Foto; Spititualify

Uran ponekad može biti pomalo šokantan, ali na kraju, njegov cilj je da unese više slobode u naše živote. Želi nas osloboditi svega što nas sputava kako bismo zakoračili na autentičnije mesto. Pod ovim aprilskik pomračenjem Sunca  razmislite o koracima koje biste trebali preduzeti da biste se oslobodili.

Uran je takođe planeta buđenja, pa ako se dogodi neko iznenađenje u ovom periodu, gledajte na to kao neku vrstu poziva na buđenje, ponovo procenite svoj put i svoje postupke. Trenuci buđenja mogu biti bolni, ali dopustite sebi napredak, to vas može odvesti na prelepa mesta. Jupiter i Venera će takođe biti u potpunom poravnanju pod ovim aprilskim pomračenjem. Venera je vladar Bika, pa je njena energija i u ovom trenutku izuzetno jaka. Kada su Jupiter i Venera u ovom trenutku u harmoniji, čini se da bez obzira na to što pomračenje donosi, verovatno će postojati izvesna lakoća između svih promena.

Ako postoji nešto čemu ste dugo težili, pomrčenje donosi nagradu za vaš naporan rad. Ne forsirajte stvari, ne ucenjujte nikoga, ne uslovljavajte ni sebe, ni druge. Verujte promenama i procesima života, i nove prilike će uskoro doći.

Iako pomrčenje Sunca ne zahteva od nas da postavljamo ciljeve ili zahtevamo bilo što od Univerzuma, ona su pravo vreme da svoju svest približimo svom srcu i prihvatimo mnoge značajne stvari u životu. Bik je, s druge strane, znak povezan s vašom vrednošću, pa obratite pažnju na to kako doživljavate vlastitu vrednost. Kada više zavolite sebe, kada ubijete toksične emocije da niste dovoljno dobri, sve će biti u redu.

sensa.hr/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments