ŠTA NAM KOJI DAN U NEDELJI DONOSI?

       

Ponedeljak je, počinje nova nedelja, iako ne želimo da se unapred nerviramo sa gustim rasporedom i obavezama koje nas čekaju, kako privatnim tako i poslovnim ipak ih sve moramo obaviti. Hajde da pokušamo da vam olakšamo prolaženje kroz sve nedeljne izazove malim vodičem šta nam koji dan donosi.

Ponedeljak

U engleskom jeziku se i zove Monday – mesečev dan, tako da je Mesec vladar ponedeljka, zato većina ljudi ima promenljivo raspoloženje ponedeljkom. A savet za sve, bez obzira na znak horoskopa: ponedeljkom koji je u vreme mladog meseca započnite one poslove i pitanja koji utiču na celu vašu porodicu.

Utorak

Dan kojim vlada Mars – treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donostiti odluke ukoliko ste rukovodilac, izbegavati svađu i sukobe. Svi, bez obzira na znak, trebalo bi da energiju koju osećaju utorkom ne troše na uzaludne prepirke i destruktivne poslove, nego da budu vredni i rezultati neće izostati.

Sreda

Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude, CV za posao i šaljite ih sredom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savet, jer ćete tog dana sigurno dobiti mudar savet.

Četvrtak

Ovim danom vlada Jupiter, planeta rasta i ekspanzije. Ako kupujete veliku stvar kao stan, kuću, auto, počnite da tražite četvrtkom. Dobar dan za molitvu, početak učenja stranog jezika ili odluku o putovanju u inostranstvo.

Petak

E, ovo je divan emotivni dan kojim vlada Venera, pa je odličan za zaljubljivanje, venčanja, početak zajedničkog života, prosidbu, pisanje ljubavnih pesama. Veoma dobar dan za sve umetnike i diplomate, i tada treba da budu naročito aktivni.

Subota

Setite se roditelja pa ih posetite, jer subotom vlada Saturn, planeta koja nas povezuje sa korenima i poreklom. Poklonite starima ili siromašnima nešto što želite. Obiđite planinska mesta ili putujte u planine.

Nedelja

Opet engleski naziv: Sonday – sunčev dan, pa je jasno da ovim danom vlada Sunce. Dogovori sa mužem i ocem su uspešni nedeljom. Početak planiranja poslova, smišljanje kampanja, kako marketinških, tako i političkih.

Autor: Jovana Filipović

Komentari: