Staklo na autu bitan je element automobila, bez kojeg bezbedna, sigurna i pregledna vožnja ne bi bila moguća. Auto stakla se izrađuju od kvalitetnog, čvrstog i izdržljivog stakla, sa određenim stepenom otpornosti na mehaničke udarce, atmosferske padavine, ali i toplotne i zvučne efekte. Ipak, dešava se da nekada dođe do određenih oštećenja u manjem ili većem stepenu.

To može da bude sitno oštećenje od kamenčića, ali i čitav niz većih oštećenja, kao i potpuno pucanje stakla do kog dolazi usled dejstva različitih faktora. U svakom slučaju, čak i najmanje oštećenje zahtevaće da se izvrši popravka auto stakla, jer može izazvati dalje pucanje cele površine šoferšajbne. Kompanija “Auto stakla Ivanić” je specijalizovana upravo za ove vrste popravki.

Rupice na šoferci mogu izazvati veće štete – posetite auto servis odmah

Staklo je vrlo izdržljiv, ali ujedno i osetljiv deo automobila. Posebno se stepen osetljivosti povećava ukoliko se pojave i najmanja, čak minijaturna i gotovo nevidljiva oštećenja, koja ukoliko se ne tretiraju mogu dovesti do pucanja cele šoferšajbne. U slučaju da se ona pojave, to može napraviti problem i prilikom registracije vozila na tehničkom pregledu, koji će se završiti neuspešnim ishodom.

Prvi korak jeste kontaktiranje auto servisa kada se pojave i najmanja oštećenja. Poželjno je oštećeno mesto prelepiti selotejp trakom kako bi bilo zaštićeno od kiše, prašine i drugih atmosferskih i ostalih uticaja. Ukoliko se spreči proširivanje oštećene regije, reparacija auto stakla je vrlo izvodljiva i može se izvršiti kako u auto servisu tako i na terenu.

Čuvena reparacija auto stakla čini da manja oštećenja brzo nestanu

Popravka auto stakla moguća je ako se blagovremeno poseti auto servis i oštećena rupa zaštiti od daljeg proširivanja. Kako ne bi bila potrebna zamena auto stakla koja se vrši usled velikih oštećenja, poželjno je sa prvim znakom pucanja šoferke (vetrobrana) kontaktirati naš auto servis te, ukoliko za tim ima potrebe, organizovati terenski tim da dođe do automobila. Popravka auto stakala može se realizovati u svim našim auto servisima, a sve prema dogovoru i mogućnostima klijenata. Prema potrebama i radi smanjenja rizika od daljeg oštećenja stakla, tim auto servisa može posetiti mesto klijenta i izvršiti popravku stakla bilo gde na terenu. Pregledom stakla će se utvrditi da li je potrebna samo reparacija ili čak zamena stakla. Kompletno menjanje auto stakla se, takođe, može završiti na terenu. Generalno, reparacija auto stakala traje oko 30 minuta, što je maksimum trajanja popravke ovog tipa. Zamena stakla traje nešto duže, ali kako ne bi bilo potrebe za tim, blagovremeno reagovanje na minijaturna oštećenja ključ je uspešne popravke. Naš sistem reparacije je potpuno savremen, inovativan, praktičan i jedinstven uz poštovanje svetskih standarda u ovoj oblasti.

Druge usluge auto servisa u službi su potreba klijenata

Reparacija auto stakala samo je jedna od efikasnih i kvalitetnih usluga koje nudi naš auto servis. Tu je i niz drugih usluga koje se tiču auto stakala, a koje omogućavaju nesmetano funkcionisanje vozila i preglednost tokom vožnje. Ako je zamena šoferke izvršena, tu je još jedna usko povezana usluga, koja se realizuje na najvišim standardima kvaliteta – zamena stakala na retrovizorima. Ova ogledala su neizostavan deo sigurne i pregledne vožnje, i kao takva moraju biti u potpuno ispravnom stanju.

Ukoliko želite da imate jedinstven auto, uz fenomenalan dizajn stakala koja štite putnike od svih spoljašnjih uticaja, možete da izvršite i zatamnjivanje stakala. Uz zatamnjena auto stakla imaćete zaštitu od sunca i komociju uz visoko kvalitetne folije koje su prepoznatljive na tržištu.

A ako je u nekom slučaju došlo do većeg mehaničkog oštećenja stakla koje ne može da se popravi savremenim sistemom, tu je i mogućnost njihove zamene uz potpuno bezbedno, pouzdano i moderno lepljenje auto stakala, odnosno ugradnju stakla na šoferci, bočnim ili zadnjim vetrobranima. Ova naša usluga izvršava se na visokom nivou kvaliteta a centralni zadatak je bezbednost i zaštita vozača i vozila. Prilikom ugradnje, posao nam olakšava upotreba renomiranih lepkova najnovije generacije, koji su kompletno ispitani, provereni i testirani.

Takođe, sa ponosom raspolažemo i uslugom koja je rezultat vrhunske tehnike i tehnologije, kao jedna od retkih u našoj zemlji – kalibracija auto stakla. Uz najmoderniji sistem dijagnostike, omogućavamo proveru ADAS sistema koji imaju ulogu detektovanja opasnosti, te omogućavamo njegovo povremeno vraćanje na fabrička podešavanja. Kalibracija je neophodna nakon zamene vetrobrana, kada je kamera isključena ili poremećena, nakon sudara vozila, kada sistem prikazuje šifre kvarova, nakon promene veličine točkova i/ili guma, nakon zamene amortizera, nakon centriranja (reglaže) trapa i slično.

Auto stakla Ivanić“ imaju širok asortiman usluga u domenu stakala kao bitnim elementom svakog automobila, uz čiju ispravnost se dobija pregledna, bezbedna, sigurna i komforna vožnja. Zamena auto stakla novi sad – je samo jedna od usluga koje nudi naš auto servis, dok su ostale okvirno opisane u drugom delu teksta. Za svaku nedoumicu, potrebnu ideju ili rešenje, budite slobodni i kontaktirajte naše ljubazno osoblje, koje će vam u svakom trenutku pružiti veliki broj informacija, sugestija i rešenja, čak i brzu uslugu na terenu ukoliko je potrebno.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Boki NS
23/10/2020 10:54

Nisu za preporuku. Isekli nebo u kabini prilikom zamene vetrobrana, a ubeđivali me da je to tako bilo. Auto od starta kod mene iz salona. Neprofesionalno.

kreko
03/12/2020 11:22

Zaustaviti auto, izaci iz njega i uhvatiti se za glavu.