Foto: Grad Novi Sad

Radovi u ulici Kraljevića Marka se izvode planiranom dinamikom, rekla je Adrijana Mesarović, članica Gradskog veća zadužena za budžet i finansije i najavila da će radovi na kompletnoj rekonstrukciji ulice biti završeni u maju.

– Kolovozna konstrukcija je bila prilično oštećena, zbog obima stanbenih jedinica bilo je neophodno, u Ulici Kraljevića Marka, rekonstruisati kanalizacionu mrežu i kolektor koji se nalazi na uglu Jaše Tomić i Kraljevića Mrka – rekla je Mesarović i dodala da će ova ulica dobiti 102 parking mesta, 16 novih stubova javne rasvetes, a postojeće zelenilo će biti očuvano.

Rekonstukcija je počela prošle godine, a radovi su se izvodili fazno.

– Prva faza, počela je krajem novembra meseca, podrezumevala je deo od Bulevara Jaše Tomića do ulice Berislava Berića i završena je krajem decembra, a naredna faza je bila do “Maksi” diskonta. To je takođe završeno i pušteno u saobraćaj – istakla je Mesarović.

Ona je naglasila da je poslednja faza radova, na delu ulice do Bulevara kralja Petra Prvog, predviđena da se završi krajem maja meseca.

– Radovi teku planiranom dinamikom i bez obzira na vremenske uslove uspeli smo da se organizujemo da radimo one radove koje je moguće raditi u skladu sa vremenskim uslovima – rekla je Mesarović i dodala da je iz budžeta Grada izdvojeno je 123, 1 miliona dinara.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments