U Smederevu će večeras biti istinski praznik kik-boksa. Nikola Stošić, višestruki prvak države, osvajač svetskih kupova, aktuelni evropski šampion i svetski vicešampion u amaterskom kik-boksu, prvi put u karijeri napada svetsku titulu, u organizaciji WAKO PRO. U okviru obnovljenog turnira Kik-boks saveza Srbije, “Zlatni kik-bokser”, rival će mu biti Portugalac Rikardo Fernandez (do 81 kg).

– Imao sam mnogo važnih mečeva, ali večeras će biti najvažniji u mojoj karijeri. Ne samo što napadam svetski tron, nego to što radim pred mojim Smederevcima. Želim profi titulu – poručuje kapiten srpskog tima i član smederevskog Trijumf džima.

U sportskoj hali “Smederevo” program počinje u 19.30, a predviđeno je pet mečeva. Za titulu profesionalnog prvaka Srbije u K-1 (do 64,5 kg) sastaju se Marko Cvetanović (Tron) i Slobodan Mitrović (Kolubara), do 75 kg: Nikola Todorović (Vorior) i Miloš Daković (Crvena zvezda-Delije), a za prvaka u lou kiku (do 88,6): Miloš Cvjetićanin (Vojvodina) – Bojan Džepina (Batajnica). Uvodna borba glavnog meča večeri (do 81) je između Aleksandra Menkovića (Srbija) i Žige Pečnika (Slovenija).

Autor: novosti

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments