Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Kombinovana nastava je i dalje najzastupljeniji model nastave na fakultetima novosadskog Univerziteta. Studentski život se polako vraća u normalu a trenutno u nvoosadskim domovima nema nijednog slučaja koronavirusa.

-Jedino studenti Medicinskog fakulteta moraju da ima urađen PCR test ili da imaju potvrdu o vakcinaciji kako bi pohađali nastavu, jer su to studenti koji imaju kliničke vežbe. To je obaveza na svim medicinskim fakultetima u zemlji- rekao je za NS Uživo Igor Knežević, student prorektor Univerziteta u Novom Sadu i istakao da je većina studenata na tom fakultetu vakcinisana.

Manji fakulteti u Novom Sadu imaju uživo nastavu, dok veći i dalje idu po modelu kombinovane nastave- vežbe su uživo dok su predavanja onlajn. U domovima i dalje važe iste mere.

-Maske su obavezne u domu. Bilo ko da ulazi u domove sa strane mora da ima papir a kontrole su pooštrene. U svakom domu postoje dve sobe za izolaciju. Popunjeni su svi kapaciteti, nikada nije bila veća navala. Nema zaraženih u domovima, sve je kako treba- istakao je Knežević.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nada
27/11/2021 23:07

Imamo malo sutra vežbe ,niko nam ne da medju pacijente,kao da ni nemamo vežbe . Sedimo u učionici Ili hodniku svi vakcinisani i sa maskama ko da nismo vakcinisani ,a vežbe nismo imali normalne ni kad nije bilo korone ,a ne sad ! Praksa jedna velika 0 . Ništa ne znamo posle faxa ! Neka znaju ljudi koje je dno novosadski medicinski fax ,za druge ne znam kakvi su .