Foto: Vanier Institute od the Family

Studenti koji žele da se prijave za praksu u kompaniji NIS, u okviru programa „NIS Calling“, imaju priliku da to učine do 24. aprila kada ističe konkurs.

Prijavu za ovu plaćenu praksu mogu podneti studenti treće, četvrte i master studenti Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Tehničkog, Tehnološkog, Fakulteta organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka i Hemijskog fakulteta, kao i svih srodnih fakulteta.

Zainteresovani kandidati treba da poseduju dobro znanje engleskog jezika, kao i poznavanje MS Office paketa. Prijave se mogu podneti na sajtu, a odabranih 30 kandidata praksu će započeti početkom jula.

Jedna od prednosti programa „NIS Calling“ je njegova fleksibilnost jer omogućava polaznicama da 480 radnih sati prakse iskoriste tokom četiri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu. Takođe, programom je predviđeno da svaki polaznik dobije svog mentora koji prati njegov rad i, u skladu sa unapred razrađenim planom, pruža mu podršku tokom aktivnosti u kompaniji i u toku adaptacije na novu sredinu. Studenti imaju i priliku da steknu dodatno obrazovanje na Korporativnom univerzitetu kompanije NIS, na kojem predaju renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti. Predviđeno je da se praksa sprovede na lokacijama NIS-a u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Elemiru i Čačku. Na ovaj način kompanija pruža šansu mladima da steknu iskustvo u oblasti naftne industrije i primene svoje znanje u praksi.

U prethodnih šest sezona programa „NIS Calling“, praksu u NIS-u je prošlo 170 polaznika, od kojih je 50 ostalo da radi u kompaniji. Više o programu na NIS Calling – NIS Praksa.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments