Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 23°C.

Srbija: U ponedeljak jutro sveže i ponegde maglovito, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Međutim, mogu postojati oblasti gde se magla može duže zadržati ili izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 23°C. Uveče suvo.

Beograd: U ponedeljak toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano, ujutru sa sumaglicom. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

Niš: U ponedeljak ujutru moguća magla, a tokom dana toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.

Užički region: U ponedeljak jutro sveže i maglovito, a tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Međutim, po kotlinama se magla može duže zadržati, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Uveče suvo.

Vojvodina: U ponedeljak jutro sveže i ponegde maglovito, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Međutim, mogu postojati oblasti gde se magla ili sumaglica može duže zadržati, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 22°C. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U ponedeljak ujutru magla koja se razilazi. Tokom dana pretežno sunčaon i toplo za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

Subotica: U ponedeljak ujutru magla koja se razilazi. Tokom dana pretežno sunčaon i toplo za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak jutro sveže i ponegde maglovito, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Međutim, mogu postojati oblasti gde se magla ili sumaglica mogu duže zadržati, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 23°C. Uveče suvo. U sredu slično vreme. Ujutru sveže i ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije od proseka. Maksimalne temperature od 20°C do 23°C u većini predela, a u oblastima gde se magla ili sumaglica zadrže duže biće svežije. Od četvrtka malo niža temperatura.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments