Foto: ledenasuma.rs
Zimska manifestacija “Ledena šuma” biće svečano otvorena 17. decembra, u Dunavskom parku, sa početkom u 18 časova.

Šestu po redu manifestaciju, otvoriće član Gradskog veća za zdravstvo dr Dragan Stajić.

Na programu otvaranja publici će se svojim umećem i spektakularnim nastupima na ledu predstaviti novosadski “Haos animatori”, talentovane mlade klizačice klizačkog kluba “Vojvodina” kao i deca iz hokejaškog kluba “NS Stars”. Na centralnoj muzičkoj-scenskoj bini nastupiće i muzički sastav “Banda drvena” a atmosferu će dodatno upotpuniti i tradicionalni vatromet, kojim se svake sezone obeležava svečano otvaranje najduže zimske manifestacije u Srbiji.

U večeri otvaranja “Ledene šume” prvi klizači u ovoj sezoni će imati priliku da posete klizalište već u terminima od 19 i 21 čas kada su omogućene besplatne ulaznice za decu do 12 godina.

Posetioci koji imaju sopstvene klizaljke mogu ih poneti a za one koji ih nemaju, postoji mogućnost iznajmljivanja na puktovima klizališta.

Već od subote, smene su raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena, počevši od 9 časova pre podne pa sve do 21 čas u večernjim satima.

Posetioci će svakog vikenda biti u prilici da uživaju u umetničkim performansima, edukativnim radionicma za decu i odrasle, animacijama na ledu, svirkama i di-džej nastupima, izložbama i dr.

Na oduševljenje najmlađih Novosađana tradicionalni doček Dečije Nove godine održaće se 31. decembra u dnevnom terminu kada će uz brojna iznenađenja i gradski karneval pod maskama posetioci u “Ledenoj šumi” biti u prilici da puste hiljadu balona dečijih želja iz Dunavskog parka.

Ovogodišnja manifestacija će trajati do 16. januara 2022. godine.

Svi programski sadržaji tokom trajanja “Ledene šume” održavaće se uz uvažavanje preporuka i propisanih epidemioloških mera koje budu na snazi.

Radno vreme “Ledene šume”, cene i satnice klizanja kao i program manifestacije dostupni su na zvaničnom sajtu manifestacije.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
16/12/2021 19:13

Jel moze negde da se pogleda kako ce smene da budu organizovane(kad pocinje smena ..)
Ps.da ne dolazimo a smena krenula