Prvi Lidl u Novom Sadu otvoren je 2018. godine
U četvrtak, 7. aprila, otvoriće se peta “Lidl” prodavnica u Novom Sadu, na adresi Ive Andrića 16.

Kako se navodi u saopštenju, tokom procesa izgradnje, angažovane su domaće građevinske kompanije. Nova prodavnica na Limanu imaće1.400 metara kvadratnih prodajne površine na prvom spratu, sa garažom u prizemlju.

Građani Novog Sada će u svom gradu, pored redovnog asortimana, uživati i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. U susret uskršnjim praznicima, “Lidl” privremeno uvodi slatki Favorina asortiman, gde se u ponudi, između ostalog, mogu naći uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladna jaja.

– Ljubazni zaposleni, brze kase i preko 100 parking mesta, neke su od prednosti koje “Lidl” nudi Novosađanima i na novoj lokaciji, kako bi njihovu kupovinu učinio ugodnijom – stoji u saopštenju.

Rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović je izjavila da će kompanija “nastaviti da nudi najbolji odnos cene i kvaliteta kroz redovne i akcijske ponude, kao i dodatne povoljnosti za korisnike Lidl Plus aplikacije i programa lojalnosti”.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
mare
06/04/2022 15:55

Samo se nesto otvara….a para niotkuda

Nikola
07/04/2022 08:32
Reply to  mare

Upravo tako. Ubijaju male prodavce a zamazuju oči kao sve buja.

bole
07/04/2022 10:59
Reply to  mare

Zaposli se pa ćeš imati para, ja uplatio more u Grčkoj između ostaloga. Šta ću, radim, šparam, kupujem, živim