Foto: pexels
Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2021/2022. na Kopaoniku biće upriličeno u periodu od 9. do 12. decembra 2021. godine, obavestili su iz JP Skijališta Srbije.

Pretprodaja karata za zimsku sezonu 2021/22 počelo je 15. novembra na webshopu. Karte ponuđene preko webshopa su na popustu 10% – od 1. decembra do 10. decembra,
5% – od 11. decembra do kraja zimske sezone. Navedeni popusti važe isključivo za online kupovinu, a plaćanje se vrši isključivo platnim karticama.

Iz Skijališta ističu da karte za skijanje kupljene preko webshopa su personalizovane i nisu prenosive na druga lica. U procesu kupovine potrebno je uneti tačne podatke o svakom skijašu: ime i prezime, datum rođenja i učitati fotografiju lica sa koje se osoba može jasno identifikovati. Ukoliko se skijaši ne pridržavaju ovih pravila, JP Skijališta Srbije zadržava pravo da u bilo kom trenutku poništi kartu bez prava na povrat sredstava.

Noćno skijanje će raditi od 24.12.2021.

Sve cene karata (bez popusta) možete pronaći ovde. U toku promotivnih akcija, cene jednodnevnih, dvodnevih i trodnevnih karata mogu biti niže prilikom kupovine na prodajnim mestima u ski centrima.

Sve detaljne uslove o kupovini ski karata, možete pronaći ovde.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments