Čim je stigla u Beograd, Kristina je uzela nov pasoš i ponovo kupila avionske karte. Kad je posle dva dana opet krenula ka Ibici, napisala je na Instagramu: “Ko nema u glavi, ima u nogama”

Modna kreatorka Kristina Bekvalac deportovana je iz Ciriha! Nju je švajcarska policija zadržala i vratila u Srbiju, jer je ponela pasoš koji je istekao pre godinu dana. Kristina je bila sa sestrom Natašom krenula na Ibicu, ali je morala da se vrati u Srbiju.

Švajcarski policajci su je tom prilikom zadržali i vratili prvim letom u Srbiju, dok je Nataša nastavila svoj put na egzotičnu destinaciju.

Čim je stigla u Beograd, Kristina je uzela nov pasoš i ponovo kupila avionske karte. Kad je posle dva dana opet krenula ka Ibici, napisala je na Instagramu: “Ko nema u glavi, ima u nogama”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac)

Najnovija objave novosadske barbika na Instagram profilu je fotka na kojoj piše „We are in the mood for love“, a na kojoj je označena i Kristina. Nakon toga, usledile su objave gde se može videti kako Kristina uživa sa sestrom na Ibici. Drama je završena srećnim krajem.

S.K.

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zoki
29/07/2021 12:34

Stvarno , koga je briga

Jole
29/07/2021 13:16

Eto to je jako bitno da znamo. Nebi mogli da spavamo bez te informacije.

Akadem
29/07/2021 20:47

Mozda je namerno uzela pogresan pasos samo da bi se pricalo, realno koga ovo zanima?

Kakadu
31/07/2021 14:34

Koje đubre od teksta.