Foto: The Frajle

Novosadska grupa The Frajle poznata je po svom autentičnom zvuku i izgledu, a od danas će biti prepoznate i prema tome kako proslavljaju svoje rođendane. Ako ste mislili da je sve u luksuzu, prevarili ste se. 

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Nevena Buča, jedna od članica ove grupe, okačila je na svom Instagram profilu kako je proslavila svoj rođendan i dobila bezbroj pozitivnih komentara svojih pratilaca.

Foto: Screeshot Instagram

-Naše rođendane proslavile smo na najbolji mogući način. Zamolile smo prijatelje da, umesto nama, poklone za rođendan poklone deci. Porodica Stanivuk iz Čuruga. Majka Milica ima jedanaestoro dece: Smiljanu (21), Ivanu (18), Strahinju (15), Ivana (14), Aleksandru (12), Vuka (10), Marka (7), Saru (6), Konstantina (4), Teodora (2,5) i jednogodišnju Teonu. I porodica Knežević- Horvat iz Gospođinaca sa 4 godine starim Stefanom i bebom na putu. Ova porodica , kao što vidite iz slika nema ni struju ni vodu. Mali Stefan mi je rekao da mu je drug miš. Beba dolazi u januaru, traže stan. Potrebno im je sve. Mile Jovanović i njegova organizacija “PutIstinaŽivot” pomažu ovim i mnogim porodicama duž Srbije. Ali…ovo je tek početak jednog divnog prijateljstva i akcija. Hvala mojim ženama Jelena Buča Natasa Mihajlovic i hvala svima vama koji ste podelili ljubav- stoji na Instagram profilu Buče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Buca (@nevena_buca)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments