Lokacija Lidla na Limanu 4
Zbog velikog interesovanja Novosađana, 7. aprila otvoriće se peta Lidl prodavnica u njihovom gradu, na adresi Ive Andrića 16 (Liman 4).

Tokom procesa izgradnje prodavnice, angažovane su domaće građevinske kompanije. Nova prodavnica na Limanu imaće 1.400 metara kvadratnih prodajne površine na prvom spratu, sa garažom u prizemlju.

Građani Novog Sada će u svom gradu, pored redovnog asortimana, uživati i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. U susret uskršnjim praznicima, Lidl privremeno uvodi slatki Favorina asortiman, gde se u ponudi, između ostalog, mogu naći uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladna jaja.

Ljubazni zaposleni, brze kase i preko 100 parking mesta, neke su od prednosti koje Lidl nudi Novosađanima i na novoj lokaciji, kako bi njihovu kupovinu učinio ugodnijom.

-Novi Sad polako, ali sigurno postaje naša druga kuća po broju prodavnica i drago nam je da interesovanje ne prestaje. Nastavićemo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta kroz redovne i akcijske ponude, kao i dodatne povoljnosti za korisnike Lidl Plus aplikacije i našeg programa lojalnosti – izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Da potrošači prepoznaju sve prednosti Lidl Plus aplikacije i da im je ona favorit, potvrđuje činjenica da je već duže vreme ova aplikacija na prvom mestu na rang listi Google Play-a u Srbiji*.

nsreporter.rs/nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mišica
30/03/2022 16:37

Bravo za LIDL…podigli ste nivo trgovine gde domaći marketi nikada nisu bili niti će biti!

Goran
30/03/2022 17:20

Divno! Kada ce lidl sa sremske strane?

Vera
01/04/2022 11:26

Zbog cega Lidl nedodje i u Temerin. Veliko je mesto sa puno stanovnika,gradjani bi bili presrecni.