Foto: ledenasuma.rs

„Ledena šuma“ će ovog vikenda u Dunavskom parku obeležiti kraj 7. sezone. Poslednjeg vikenda, posetioci će u Ledenoj šumi moći da uživaju uz besplatne muzičke sadržaje a klizači će imati priliku da poslednji put ove zime kližu u praznično dekorisanom ambijentu Dunavskog parka

U petak, 13. januara od 20.00 časova na muzičko scenskoj bini nastupiće „The Christmas Spectatular FRKA“ koji će publiku na najbolji način uvesti u veče dočeka Pravoslavne Nove godine!

U subotu, 14. januara od 20.00 časova nas očekuje nastup novosadskog sastava „Đarma i metkovi“ koji su već uveliko osvojili srca publike u „Ledeoj šumi“ i koji će na najbolji način zagrejati atmosferu klizača i posetilaca na zimskom bazaru poslednje subote u „Ledenoj šumi“.

Foto: Ustuljena fotografija

U nedelju, 15. januara od 20.00 časova počeće žurka zatvaranja uz svirku benda „Negde između“ koji će i zvanično zatvoriti zimsku sezonu 2022/2023.

Smene klizanja u „Ledenoj šumi“ su na dnevnom nivou raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova.

Više informacija o satnici, besplatnim programskim sadržajima, uslovima i povoljnostima prilikom posete „Ledenoj šumi“, zainteresovani posetioci mogu dobiti putem sajta www.ledenasuma.rs

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments