Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 25°C do 30°C!

U Srbiji će u sredu u prvom delu dana biti povremena kiša i lokalni pljuskovi u zapadnim i centralnim predelima, a zatim i na jugu Srbije. Na severu Vojvodine ujutru razvedravanje koje se širi na celu severnu Srbiju uz duže sunčane periode tokom dana i bez velike vrućine, ali sparno. Popodne se očekuje pojava lokalnih pljuskova na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 25°C u Užicu do 30°C u Negotinu i Vranju. Uveče suvo, a samo ponegde na jugu sa kišom.

U Vojvodini će u u sredu biti ujutru na jugu Vojvodine ponegde kiša, a na severu Vojvodine razvedravanje koje se širi na celu Vojvodinu uz duže sunčane periode tokom dana i bez velike vrućine, ali sparno. Popodne se očekuje lokalni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Novom Sadu će u sredu veći deo dana biti suvo sa dužim sunčanim periodima uz lokalni razvoj oblaka popodne. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak sunčani periodi i bez velike vrućine uz dnevni razvoj oblaka sa manjom šansom za pojavu lokalnih pljuskova popodne na jugu Srbije. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. U petak sunčani periodi pre podne, a popodne razvoj oblaka uz pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Za vikend malo svežije i nestabilnije sa češćom pojavom kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments