Svi zaposleni JKP “Lisje” samoinicijativno nedelju proglasili radnim danom – saniraju posledice razorne oluje na novosadskim grobljima (FOTO)

Foto: JKP "Lisje"

Svi zaposleni JKP “Lisje” Novi Sad su, samoinicijativno, nedelju proglasili za radni dan i organizovano krenuli u saniranje posledica nevremena na svim grobljima kojima upravlja “Lisje”, saopštili su iz ovog preduzeća.

Radovi se odnose na uklanjanje iščupanog i polomljenog drveća, polomljenih grana, čišćenje glavnih saobraćajnica i sporednih staza, kao i prilaza grobljima, uz angažovanje celokupne mehanizacije preduzeća.

Foto: JKP “Lisje”

S obzirom na to da je broj polomljenih stabala i grana koje predstavljaju opasnost velik, molimo građane da se, radi lične sigurnosti, uzdrže od uobičajenih dolazaka na groblja, dok naše službe ne saniraju sve posledice nedavnih vremenskih nepogoda.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Bojsi
23/07/2023 17:10

Pa i ovako ništa ne rade. Neka izađu iz kancelarije da vide gde se nalazi groblje. A i ako ne izađu kad tad će doći do njega.

Gost
Novosađanka
23/07/2023 17:30

A gde je taj privatnik iz Kovilja koji navodno održava zelenilo u groblju u Sremskoj Kamenici. Od kada su oni tu groblje pre liči na front. Šta mi građani plaćamo Lisju?

Povezane vesti