Foto: MUP

Prema prvim informacijama, 15 putnika je povređeno

U blizini ulaska u prostor hidroakumulacionog jezera brane Rovni, jugoistočno od Valjeva, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada se autobus sa za sada nepoznatim brojem putnika prevrnuo, a prema prvim informaciama sa terena, jedna osoba je poginula, a 15 je povređeno, saznaje “Blic“.

Prema saznanjima, do prevrtanja autobusa došlo je tako što je vozač izašao iz vozila i pri tom ne podigavši ručnu kočnicu zbog čega je autobus na nizbrdici krenuo unazad, a nakon toga se prevrnuo.

Na licu mesta nalaze se Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

Hitna pomoć prebacuju povređene u bolnicu u Valjevu.

U vreme nesreće, u mini-busu koji je prevozio uglavnom penzionere sa područja Osečine koji su krenuli na izlet u valjevskom kraju, nalazilo se oko 20 putinika.

Primljeni povređeni se zbrinjavaju i snimaju u valjevskoj bolnici. Najveći broj povreda su povrede ekstremiteta i tela zbog prevrtanja mini-busa. Ukupno 4 saniteta su prevezla povređene.

Kako je “Blic” saznao, do prevrtanja autobusa došlo je tako što je vozač izašao iz vozila pri tom ne podigavši ručnu kočnicu, zbog čega je autobus na nizbrdici krenuo unazad, a nakon toga se prevrnuo.

Telegraf.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments