Foto: Ilustracija

Vreme novogodišnjih praznika se je sve bliže a ukoliko ste u potrazi za idealnim poklonom sebi dragoj osobi, u nastavku vam donosimo listu od 10 “šašavih” i svakako originalnih darova kojim ćete im izmamiti osmeh na licu.

Držač za avokado

Patentirani dizajn je idealan za održavanje svežine vašeg avokada smanjujući izlaganje vazduhu i usporavajući proces oksidacije tako da vaš avokado ne postane braon preko noći. Uverite se da meso avokada dobro pristaje uz Avo Saver.

LED svetlo za kupatilo sa aktivacijom na pokret

Ukoliko svom prijatelju poklonite led svetlo za wc šolju, njemu u sred noću neće biti potrebno paljenje toaletnog svetla. Funkcionalan i estetski lepo dizajniran poklon kome je glavna prednost višefunkcionalnost. Dolazi u 16 različitih boja, i daje baš onoliko svetlosti koliko je potrebno tako da ih neće zaslepeti.

“Tote” torba za osnovne potrepštine

Torba koju svaki umetnik mora da ima. Ukoliko nekoj umetničkoj duši želite da poklonite praktičnu stvar, ovo je svakako idealno rešenje. Poseduje dosta prostora za čuvanje osnovnih potrepština a ima i bočne džepove što čini sve te stvari lako dostupnim.

Činija za pojačanje zvuka

Odličan izbor poklona do 1000 dinara za prijatelja koji voli da sluša muziku. Nema potrebe da punite ili uključite ovaj zvučnik – on pojačava zvuk uz pomoć dobre stare akustike.

Vodootporna futrola za telefon

Ukoliko vaš prijatelj planira odlazak na more, odlazak na kajak ili bilo koje mesto gde telefon može završiti u vodi vodootpornoj futroli za telefon će se sigurno obradovati. S obzirom na činjenicu da su telefoni postali naš “alter ego” svakako da ovakakv poklon će izmamiti osmeh i svakom vlasniku pametnog telefona.

Kecelja za brijanje

Jasno vam je da je reč o poklonu za muškarca, a ako je taj muškarac još i vaš onda je ovo super ideja. Ova kecelja za brijanje može se oprati i ima jake vakum vešalice kojima se može zakačiti na ogledalo, i biće spremna da uhvati dlačice koje padaju dok sređuju svoju bradu. Tako one neće završiti na podu. Ova kecelja je upakovana u atraktivnu ukrasnu kutiju zajedno sa odgovarajućom torbom sa konopcem. 

Zatvor za mobilni telefon 

Svaki roditelj će poželeti da je ima “zatvor” za mobilni telefon još pre mnogo godina. Neverovatno jednostavan, ovaj “zatvor” za telefon ima katanac i ključ, i dovoljno prostora za telefone svih članova porodice. Sada možete da sklonite te telefone na bezbedno tokom porodičnih obroka, ili dok uživate u razgovorima i druženju. Takođe, pomaže u tome da se domaći i pvera domaćeg urade na vreme.

Ovaj poklon će mnoge današnje devojke opredeliti kao idealan za svoju lepšu polovinu. Što da ne. 🙂

Grejač za šolju u obliku gramofonske ploče

Ako je vaš prijatelj jedan od onih koji kafu ili čaj ne piju na brzaka nego na tenane sa uživanjem, ovo je prava stvar za njega.Ovaj grejač za šolju se puni preko USB-a i sjajna je stvarčica za vaš sto ili za bilo koga ko voli muziku onoliko koliko voli i topla pića.

Tegla za uspomene

Evo jedne ideje, kako da tvoje uspomene ostanu zabeležene.Poklonite zatvorenu teglu za uspomene – sačuvajte sve uspomene u ovoj lepoj, providnoj tegli sa poklopcem koji ima ružičasto zlatni sjaj sa prorezom kroz koji ubacujete svoje uspomene. Uz teglu dobijate i 100 papirića. Odličan poklon za novorođenče – na primer, mogu se pisati svakodnevne uspomene prve godine života te bebe. Takođe, ovo je super zabava za rođendansku žurku gde svi gosti mogu da napišu njihovu uspomenu sa rođendancem i ubace u teglu! Jedinstven poklon do 1000 dinara koji će vaši prijatelji ceniti.

Sikter šolja

Izrazite svoje mišljenje uz pomoć ove šolje koja pokazuje srednji prst na dnu. Savršen poklon za vašeg omiljenog kolegu, ili ako se osećate hrabro, za vašeg šefa koji voli da se šali. Šolja sa srednjim prstom na dnu će šokirati i iznenaditi sa tim detaljom.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments