Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Treća Novosadska cvetna pijaca biće održana u petak i subotu, 29. i 30. aprila u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane.

Kako ističu organizatori, izlagači su spremni, a ima i još više prijavljenih nego ranije tako da je proširen kapacitet cvetne pijace. Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, kao i nešto zdravo i slatko i slano.

Cilj je promocija malih proizvođača, da im se omogući da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, biće omogućeno da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Nakon ove, naredna “Cvetna pijaca” planirana je 6. i 7. maja. Pozivamo sve građane/ke i medije da posete treću prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije, urede svoje balkone i vrtove i da uživaju u cvetnom platou.

Takođe, možete sve dodatne informacije možete dobiti putem sajta: (http://pokretgorana.org.rs/), facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments