3 zimska autfita Tamare Kalinić, Foto: Profimedia

Srpska influenserka Tamara Kalinić ponela je tri neodoljiva, zimska autfita koji čine da izgledamo moderno i prefinjeno.

1. Crno od glave do pete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Crni kombinezon u kombinaciji sa čizmama i bomber jaknom su pun pogodak za zimske čarolije u planinskim predelima. Ukoliko idete negde na odmor, sa ovom kombinacijom nećete pogrešiti. Osim toga što ćete izgledati moderno i atraktivno, osećaćete se veoma lagano i bez problema uživati u zimskim igrama na snegu.

2. “Pedeset nijansi bež”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ukoliko želite da u isto vreme izgledate prefinjeno i opušteno, ova kombinacija je pun pogodak. Poznato je da bež boja ne izlaziiz mode, a možete se poigrati tako što ćete kombinovati bež u raznim nijansama.

Lagane, široke pantalone tamnije nijanse odlično su se ukopile sa bež rolkom u svetlijoj nijansi. Tmara je uskladila boju cipela i pantalona, dok su se ispod obuće nazirale čarape u boji rolke i prsluka. Savršen izbor, zar ne?

3. Urbano i opušteno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Umesto jakne, Tamara je ponela bež kaput šireg kroja koji je razbio monotoniju i crne pantalone i cipele podigao na viši nivo. Bež rolka sa modernom širokom kragnom i crnim prugama je nešto što svaka žena treba da ima ove zime, a uklapa se u sve.

stil.kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments