Foto: Profimedia

Holivudske žene su uvek bila inspiracija, a njihovi stajlinzi i trikovi za lepotu često su kopirani do najsitnijih detalja, a u moru svih tih trikova i saveta uvek se izdvoje neki koju su “za sva vremena”. Upravo jedan takav trik ima i jedna od najlepših žena ikada – Sofija Loren.

Sofija Loren važi za ikonu Holivuda, njena lepota oduzima dah, a činjenica je da sve to duguje dobrim genima, ipak, i pored dobre genetike, Sofija se pridržava proverenih trikova za lepotu, koji su prirodni, jednostavni i svevremeni.

Foto: Profimedia

Tokom svog vrhunca 1950-ih i 60-ih, sada 87-godišnja glumica bi zdrobila listove nane kako bi napravila pastu i nanela je ispod očiju kako bi ublažila tamne kolutove.

Ovaj trik je jednostavan i svako može da ga isproba, a po svemu sudeći zaista pomaže. Osim što je potpuno prirodan, takođe je i baš jeftin, trebaće vam samo pedesetak dinara za nekoliko grančica nane.

Foto: Profimedia

Naime, vlaga iz listova olakšava stvaranje lepe teksture paste dok se usitnjava. Naravno, kao i sa svime što se nanosi u blizini naših očiju, treba da se pripazi da ništa od toga ne dospe u oči.

Jednostavno, praktično i efikasno rešenje!

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments