Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Drugog dana vikenda biće pretežno sunčano, ali se posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde očekuju i pljuskovi praćeni grmljavinom.

Minimalna temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 33°C do 36°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 29°C.

Novi Sad: U nedelju sunčano i vrlo toplo uz stepen, dva višu temperaturu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 35°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 28°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak rano ujutru i prepodne uz lokalni prolazni razvoj oblaka na severu i delu centralne Srbije uz pojavu slabe kiše povremeno ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Tokom dana sunčano i tropske vrućine. Vetar slab severni i severozapadni, u centralnim predelima i na jugu Srbije istočni i severoistočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 34°C do 38°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 24°C do 29°C.

Velike vrućine se nastavljaju u utorak sa temperaturom ponegde do 38°C. U utorak tokom dana naoblačenje i osveženje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. U sredu i četvrtak možemo očekivati prijatnije temperature, oko ili malo iznad 30°C uz pretežno sunčano vreme. U periodu od 8. do 14. jula znatno prijatnije temperature, ispod 30°C u svim krajevima, uz moguću povremenu kišu i svežiji vazduh Atlanskog porekla.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments