Foto: Shutterstock/Nova.rs

Opšte je poznato da se u Vojvodini uvek dobro jelo. Pomešane kulture, mnogobrojne nacionalne manjine, doprinele su da se u ovom delu Srbije mogu probati najražličitija jela. Zato Turistička organizacija Novog Sada želi da dopuni turističku ponudu analizom i prezentacijom gastronomske ponude ovog grada. TONS traži firmu koja bi izvršila projekat analize gastronomske ponude Grada Novog Sada sa tendencijom daljeg razvoja kao turističkog proizvoda.

Izabrani dobavljač potrebno je da izvrši prikupljanje podataka o tipičnim proizvodima, odnosno hrani i piću Novog Sada, kao i da prikupi podatke o trenutnoj gastro ponudi našeg grada sa akcentom na tradicionalna vojvođanska jela i menije na kojima su zastupljena jela pripremljena sa tipičnim proizvodima Novog Sada i okoline. Takođe, dobavljač mora da napravi analizu prikupljenih podataka i anketa i pruži smernice za dalji razvoj gastro ponude Novog Sada i brendiranje enogastronomske ponude kao turističkog proizvoda.
Cilj projekta je da se označe, obiđu i sagledaju potencijali u oblasti enogastronomske ponude, te da se daju predlozi za unapređenje u svrhu kreiranja i dopune turističke ponude u Novom Sadu, navodi se u dokumentaciji, a rok za prijem ponuda je do 7. novembra.
nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments