Foto: hcl.rs

Pokemon Go kao najprodavanija geo-lokacijska igrica obišla je ceo svet. Mešanjem virtualnog i stvarnog sveta imali smo mogućnost, da na svakom koraku lovimo pokemone. Iako u punom jeku 2016. godine kada je po izveštajima igrica preuzeta više od milijardu puta, nakon nekoliko meseci broj korisnika se znatno smanjio i igrica je pala u zaborav.

Ovog puta tvorci Pokemon Go, rešili su da se oprobaju u sportskom aspektu. Da u dogovoru sa njihovim partnerskim studiom, HypGames lansiraju i razviju novu igricu.

„Nešto što nikada nije urađeno u sportskim igrama je igranje na mapi“, rekao je Metjuz. „Zato ćemo uvesti novi stil, novi način, novi ukus, da bismo to mogli da zaobiđemo i da vidimo sportske igre.

NBA-ALL WORLD će nam omogućiti da košarkaški tereni u stvarnom svetu, budu pretvoreni u terene na kojima možete da igrate i da se takmičite. Možete se kretati po mapi dok hodate unaokolo, tražeći zone sa opremom koju možete prikupiti i koristiti da prilagodite svoje igrače. Opremu kao što su patike i dodaci možete nabaviti u Drop Zones.

Kako navode igrica je napravljena tako da igranje košarke izgleda što prirodnije. Imaćemo mogućnost da izaberemo i igramo u ulozi današnjih NBA zvezda kao što su Nikola Jokić, Draymondom Greenom i drugi. Biće i opcija 1 na 1 obračuni u vezi sa pogađanja  trica ali i ostali noviteti.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments