Foto: Printscreen RTS

Svečani doček počeo je u 20 časova ispred Starog dvora u Beogradu, a naš glavni grad je večeras prestonica sveta, jer su u njega došli ljudi iz cele Srbije, regiona, ali i Irske, Argentine i Australije. 

Foto: Printscreen RTS

Ispred Starog dvora pristiglo je više hiljada ljudi, a jedan od najboljih tenisera svih vremena izašao je pred prisutne oko 21.20 i obratio se rečima:

-Ovo su najlepši trenuci u životu, kada imam blagoslov da mogu da proslavim sa svima vama i našim narodom. Divni ste. Vidim mnogo trobojki, mnogo dece, volim vas zauvek- istakao je Đoković sa suzama u očima.

-Za ovakve trenutke vredi živeti i raditi, igrati profesionalni tenis u mom slučaju. Kao što sam rekao, imao sam mnogo sreće u karijeru i životu da dostignem velike visine, ovi momenti gde delimo ovaj uspeh zajedno je nešto što ću nositi u srcu zauvek, a trofeji su trofeji- napomenuo je Novak.

Najbolji srpski teniser svih vremena prisetio se i januara i situacije iz Australije.

– Sve je to dosta potreslo mene, porodicu, prijatelje. Godina je počela ružno. Ja sam to ostavio iza sebe, ali me je mesecima pratio neki ružan osećaj, osude i kritike. Biće još slavlja i radosti- obećao je Novak.

Podsećamo, Novak je osvojio četvrtu uzastopnu titulu na Vimbldonu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments