Sve medicinske sestre koje rade u crvenoj kovid zoni i koje imaju problem sa ukočenošću leđa, bolom u leđima, kičmenom stubu, vratu, nogama dobijaju besplatan pregled i gratis tretmane akupuntkure u ordinaciji “Novi život”, ruskog majstora akupunkture Sergeja Kogaja. Novogodišnji popusti važe za sve medicinske sestre iz cele Srbije, a pregledi i tretmani će se obavljati u ordinacijama u Beogradu i Novom Sadu.

 

Kogaj ističe da medicinske sestre podnose veliki teret pandemije Kovid 19, da rade pod velikim stresom, i da bi im terapija akupunkture, njegovom specijalnom metodom, pomogla da podignu kvalitet života.

– Kičma je stub života. A mišići leđa nose veliki teret. Usled stajanja i napornog rada leđa trpe veliki napor. Kada se na sve to doda veliki stres, veliki broj tih hrabrih žena izložen je riziku od diskopatija, neurpatija i drugih bolnih stanja leđa i ekstremiteta. Mogu se javiti migrene, ali i deformiteti kičmenog stuba. Akupunktura koju praktikujem pomoći će mišićima da se iscele, regenerišu i ozdrave – kaže Kogaj.

Sve medicinske sestre koje se javi dobiće besplatan pregled i po tri tretmana akupunkture gratis. Pregled mogu da zakažu na broj telefona 066/8022222, ili na imejl ordinacija@novi-zivot.rs.

Detaljne informacije mogu se naći na sajtu www.novi-zivot.rs.

Inače, Kogaj je lekarsku ordinaciju u Srbiji pokrenuo nakon što je u u proleće 2020. godine, zbog Kovida ostao zarobljen u Novom Sadu, gde je boravio kod prijatelja.

Kogaj se akupunkturom bavi od sedme godine, koju je 10 godina učio od svog dede, koji je bio jedan od sedmorice majstora akupunkture u Taškenskoj oblasti u Uzekistanu. Stečenu veštinu usavršavao je kroz medicinsko školovanje i praksu u svojim ordinacijama u Taškentu, Sankt Peterburgu, a od pre godinu i po dana i u Novom Sadu i Beogradu.

Akcija traje do kraja jaunara 2022. godine.

 

Novi Sad, 23. decembar 2021. godine

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments