Foto: gradskeinfo.rs

Prema urbanističkom projektu koji se nalazi na javnom uvidu, Ledinci, u okolini Novog Sada, mogli bi da dobiju turističko-rekreativni kompleks. Parcela na kojoj bi se gradilo (broj 3000, KO Ledinci) nalazi se uz Jezerski put u Starim Ledincima.

U planu je osam bungalova bruto površine 30m2. Planirano je da budu spratnosti P+Pk. Sastoje se od jedne zasebne jedinice.
Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Agencija za inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje NSA NOVI SAD)
Projektovan je i letnjikovac, namenjen za zajedničko korišćenje, kao i manji vrtni bazen, igralište za decu, šetne staze i popločani plato, kao i pristupne saobraćajnice i parking prostor za potrebe korisnika sa 10 parking mesta.
Sve slobodne površine unutar kompleksa planiraju se da budu uređene, ozelenjene ili popločane na različite načine i u različite svrhe.
U okviru kompleksa je planirana fazna izgradnja i to tako što će prvu fazu činiti izgradnja letnjikovca i dva bungalova, interne saobraćajnice, parking mesta, pešačke komunikacije i dečijeg igrališta, a u drugoj fazi će se izgraditi još šest bungalova i bazen. Parterno uređenje parcele takođe će se obaviti u drugoj fazi.
Plan je izradila Agencija za inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje NSA iz Novog Sada, a naručilac je privatno lice.
ekapija.com/nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments